slider-image-https://aircenter.testavendre.se/image/433/bildspel_p2.jpg
slider-image-https://aircenter.testavendre.se/image/534/bildspel_m4.jpg
slider-image-https://aircenter.testavendre.se/image/450/bildspel_cp3.jpg

 

Aircenter AB - Tryckluft som fungerar

 

Aircenter är ett familjeföretag i andra generation. Våra kunder är företag som på olika sätt är beroende av tryckluft i sin verksamhet. Vi hjälper företag inom vitt skilda fält, allt från hälso- och sjukvård till verkstäder och industriföretag.

Vi brinner för att höja din konkurrenskraft, men aldrig på bekostnad av miljön. Vi är övertygade om att högre produktivitet och bättre produktions ekonomi går hand i hand med lägre miljöbelastning. För att kunna göra detta fokuserar vi på helheten och hela livscykeln för din tryckluftslinje. Genom att säkerställa att varje komponent är optimal för just era behov så bygger vi de bästa förutsättningarna för din personal och din produktion.

För att kunna ge dig bästa service så har vi servicecenters på flera orter i Sverige. Vi mäter alltid resultatet av våra installationer. Det är viktigt för oss att alla delar i din produktionslinje presterar optimalt. Det gör att du kan känna dig trygg med att vi håller vad vi lovar.

 

 

Tack för att du visar intresse för Aircenter AB och våra lösningar!


Aircenter AB finns representerade från norr till söder tack vare tre systerföretag och nio fristående partners. I vårt sortiment har vi kompressorer från 1 kW till 355 kW. Vi är agent i Sverige för tillverkaren Chicago Pneumatic (skruv- och kolvkompressorer) samt generalagent för tillverkarna Mattei (lamellkompressorer) och Pneumatech (luftbehandling). Med en bred produktportfölj och mångårig erfarenhet kan vi erbjuda lösningar för alla tänkbara applikationer, från borriggar i gruvor till andningsluft i sjukvården.

Vi strävar alltid efter att leverera produktlösningar och tjänster med högsta kvalitet. Kundens behov är alltid vägledande och det är viktigt att förslaget motsvarar uppsatta krav. Med utvalda produkter från oss minskar vi energikostnader samt ökar tillförlitligheten. Vårt mål är att öka produktiviteten för våra kunder genom att minimera antalet driftstopp.

Vi har produkter och tjänster för alla som gör skillnad från dag ett. Med en energimätning kan vi hitta energibesparingar på ca 20 %, eller med en dränering eller filter på rätt ställe kan vi öka livslängden avsevärt på befintlig torkutrustning.

Vi erbjuder självklart service av alla kända varumärken inom vår bransch, vilket gör oss till en komplett servicepartner för er.

Chicago Pneumatic
Mattei
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Aircenter AB
Skördevägen 21
183 57 Täby