skip to Main Content

Aircenter AB är ett familjeföretag som startade 1991. Vi har tillsammans med våra partners sålt flera tusen kompressorer på den svenska marknaden. Efter nästan tjugofem års samarbete med Gardner Denver (fd Tamrock/Tamrotor) valde vi av olika anledningar att avsluta detta kapitel.

 

Vår nya samarbetspartner är Chicago Pneumatic som erbjuder en mycket konkurrenskraftig produktportfölj. Med en stark tillverkare i ryggen och lojala partners från norr till söder påbörjar vi nu ett nytt och spännande samarbete. Vi kommer även fortsättningsvis att vara en stark spelare på den svenska marknaden med kostnadseffektiva och tillförlitliga produkter anpassade för våra kunders behov.

 

Ledningen

Aircenter AB

[show-map id=”1″]

Tryck på utsatt markering för mer information om vår servicepartner i ert område

Vi värnar om våra Kunder, även efter köpet, med marknadens bredaste Serviceorganisation.
Försäljning och service utförs rikstäckande över hela landet av ett flertal försäljare, servicetekniker, auktoriserade servicefirmor och återförsäljare.

På huvudkontoret i Täby finns administration och produktspecialister vilka har till uppgift att stödja försäljnings- och service organisationen.

Reservdelslagret är placerat i Stockholm där även produktspecialister finns på plats för att ge kundstöd i samband med service av våra produkter.

Tillsammans med våra servicepartners erbjuder Aircenter trygga servicelösningar för din verksamhet. Våra partners är certifierade och utbildade för att hålla hög kvalitativ service för våra varumärken: Chicago Pneumatic, Mattei och Pneumatech.

Våra Partners kan även utföra service för andra fabrikat på marknaden.

Vi tillhandahåller reservdelar från flera andra varumärken som: Atlas Copco, Kaeser, Ceccato, Worthington, Mark, Ultrafilter, Zander, Gardner Denver, Comp Air,  Ingersoll Rand, Fini, Tamrock, Tamrotor m.fl.

Genom att använda Originalreservdelar säkerställer du att din kompressor fungerar felfritt och att garantikraven uppfylls. Originalreservdelar tillverkas för att garantera att er kompressor erhåller rätt kapacitet och håller en låg energiförbrukning.

Om man använder så kallade piratdelar kan både oljeförbrukningen och elkostnaden öka, på grund av tryckfall över separatorfilter och luftfilter.

Vi hjälper er att få fram rätt reservdelar för er kompressor oavsett märke.

Utöver traditionell service av kompressorer erbjuder vi tjänster som:

  • Installation
  • Teknisk Support
  • Serviceavtal
  • Läcksökning
  • Rördragning
  • Översyn av luftsystem
  • Fler tjänster finns att tillgå, kontakta oss för mer information
Back To Top