slider-image-https://www.aircenter.se/image/525/bildspel_service_2.jpg

Kompressor Teknik Öst AB

Försäljning och service på ny och begagnad utrustning i Östergötland.

Du kan undvika driftsstopp och förebygga fel med kompetent service och underhåll av din tryckluftsutrustning. Regelbunden kontroll av olja och filter är en självklarhet, men utöver det är serviceomfånget stort både på elektronik och kringutrustning. Säkerställ din tryckluftsproduktion med rätt servicepartner.


Kompressor Teknik Öst AB erbjuder bra kvalitet, energieffektiva produkter och en hög servicegrad. Vi erbjuder försäljning och underhållsservice av nya och begagnade kompressorer och tryckluftsutrustning. Kompressor Teknik Öst AB är en väletablerad servicepartner med en stor kundkrets i Östergötland med omnejd. Företaget grundades 2006 i Linköping av företagets VD Joacim Backman tillsammans med Aircenter AB.

Ring 070-992 50 55
E-post info@kompressorteknikost.se 

 

Försäljning

Försäljning

Vi tillhandahåller högkvalitativa produkter från varumärkena: Chicago Pneumatic, Mattei, Pneumatech och Norgren. 

Vi hjälper till att välja ut korrekt utrustning för era behov. 

Service

Service

Vi är auktoriserade återförsäljare och auktoriserade servicepartners för fabrikaten Mattei, Chicago Pneumatic, SpiralAir, Pneumatech, och Norgens produkter.


Reservdelar

Reservdelar

Självklart utför vi även tryckluftservice och akutreparationer på fabrikaten Almig, Alup, Atlas Copco, Biab, Boge, Botarini, Ceccato, CompAir, Donaldson, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Jun-Air, Kaeser, Stenhöj, Tamrock, Tamrotor, Ultrafilter, Zander och många fler.

Kompressor Teknik Öst AB
Metsjö Norrgård
585 92 Linköping