Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

BLADE 8i

BLADE 8-12 i, med effekter från 7,5 till 11 kW, är den idealiska lösningen för behoven hos små och medelstora företag. Den är utrustad med ett invertersystem som alltid säkerställer de högsta energibesparingarna. Kompressorns frekvensomvandlare justerar automatiskt motorns rotationshastighet för att säkerställa att luften som kompressorn levererar alltid överensstämmer till efterfrågan i realtid.

Artikelnr: BLADE8i
Beställningsvara
Leveranstid: 3-5 veckor
Exkl. moms:
96 400 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Jämfört med skruvkompressor så har lamellkompressor väldigt lågt varvtal och kan ändå leverera mer luft och större tillförlitlighet tillsammans med minskad energiförbrukning och tyst drift. 

  Finns i ljuddämpade BLADE i, BLADE E i (med kyltork), BLADE S i (monterad på tank) och BLADE SE i (monterad på tank med kyltork) versioner, de har automatisk kontroll av luftflödet vid konstant tryck och en luftefterkylare.

 • Specifikation
  Effekt 7,5 kW
  Luftlöde (lit/min) 760-1200 liter/min
  Bar (g) 7-10 Bar(g)
  Ljudtrycksnivå 66 dB(A)
  Strömförsörjning 400/3/50 V/Hz/ph
  Styrenhet Maestro XB
 • Varumärke

  Mattei: över 90 år av utveckling och tillförlitlighet
  Ing. Enea Mattei SpA är ett italienskt företag som har tillverkat luftkompressorer sedan 1919. Sedan dess har företaget ständigt utvecklats och är nu ett av världens främsta företag inom tryckluftssektorn och ledande inom tillverkning av roterande lamellkompressorer. Bakom framgången för Mattei ligger de val företaget har gjort när det gäller design, produktion och marknadsföring, drivna av resultaten av dess kontinuerliga och djupgående forsknings- och utvecklingsprogram. Matteis vision och tolkning av industrins föränderliga behov har konsekvent skapat innovativa och tekniskt avancerade produkter.

  En stor fördel med lamell är att kompressorenheten inte utsätts för några axiella krafter. Mattei lämnar 20 000 timmars garanti på rotor/stator-paket och tillhandahåller ett kapacitetsområde på 0.16-44 m3/min.

  https://www.matteigroup.com/