Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Blade 3

Liksom i stora industrianläggningar kräver små och medelstora även ren tryckluft, som är fri från kondens, olja och damm. Detta beror på att maskinerna som använder denna resurs är allt mer sofistikerade och känsliga för eventuella föroreningar som finns i luften. Hantverkaren eller det lilla företaget behöver idag tryckluft av hög kvalitet, men med ytterligare ett krav: minskade driftskostnader med kompressorer som är pålitliga, håller länge och kostar lite att underhålla. Valet av en lamellkompressor i BLADE-serien är därför ett måste för alla tillämpningar som behöver optimera användningen av tryckluft.

Artikelnr: 1100005207
Beställningsvara
Leveranstid: 3-5 weeks
Exkl. moms:
23 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Med sin tekniskt innovativa design är BLADE-seriens kompressorer en garanti för kvalitet, effektivitet och tillförlitlighet. Modeller finns tillgängliga med effekt från 1,5 till 3 kW, som golvstående eller med 90L och 200 liters trycktank. Alla kompressorer i BLADE-serien har en tryckvakt för Start-Stop-drift.

  Alla kompressorer har:
  - en extra elektrisk krets med låg spänning för fullständig säkerhet
  - en termostat som automatiskt stänger av motorn vid överhettning.
  - en säkerhetsventil för tryckluft som automatiskt släpper ut överskott av tryckluft till atmosfären om trycket blir för högt
  - termiskt skydd som automatiskt stoppar motorn om för mycket ström absorberas.

 • Specifikation
  Effekt 3 kW
  Luftlöde (lit/min) 320 liter/min
  Bar (g) 10 Bar(g)
  Ljudtrycksnivå 70 dB(A)
  Strömförsörjning 400/50/3 V/Hz/ph
  Styrenhet Tryckströmbrytare (ON/OFF)
 • Varumärke

  Mattei: över 90 år av utveckling och tillförlitlighet
  Ing. Enea Mattei SpA är ett italienskt företag som har tillverkat luftkompressorer sedan 1919. Sedan dess har företaget ständigt utvecklats och är nu ett av världens främsta företag inom tryckluftssektorn och ledande inom tillverkning av roterande lamellkompressorer. Bakom framgången för Mattei ligger de val företaget har gjort när det gäller design, produktion och marknadsföring, drivna av resultaten av dess kontinuerliga och djupgående forsknings- och utvecklingsprogram. Matteis vision och tolkning av industrins föränderliga behov har konsekvent skapat innovativa och tekniskt avancerade produkter.

  En stor fördel med lamell är att kompressorenheten inte utsätts för några axiella krafter. Mattei lämnar 20 000 timmars garanti på rotor/stator-paket och tillhandahåller ett kapacitetsområde på 0.16-44 m3/min.

  https://www.matteigroup.com/