Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

CPM 7,5 10 400/50 270 C CE

CP CPM 3-9 är den ultimata verkstadskompressorn: kraftfull, lätt att använda och alltid pålitlig. Tack vare sin teknik får du mer luft samtidigt som du får lägre energikostnader. Ännu bättre, du kan använda den hela dagen utan nedkylningsperioder. Naturligtvis kan du skräddarsy CPM efter dina specifikationer och preferenser. Vi har ett effektområde på 2,2 till 7,5 kW, både golv- och tankmonterade modeller, och en rad alternativ för att skräddarsy din CPM.

Artikelnr: 4152051421
Beställningsvara
Exkl. moms:
58 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  CPM Serien bjuder på en mängd olika funktioner och tillval. Ni kan välja om maskinen skall ha kyltork, trycktank eller en luftefterkylare. Vi hjälper er att komma fram till korrekt byggnation för er verksamhet. 
  Med en maskin som har allting integrerat (kyltork och tank) får ni en kompakt enhet och ni kan spara både golvyta och driftskostnader. 

  Denna maskin är en tankmonterad kompressor (270L) med tillvalen kyltork, luftefterkylare och dränering samt ES4000 Basic för att enklare kunna övervaka och diagnosticera maskinen. 

 • Specifikation
  Effekt 5,5 kW
  Luftlöde (lit/min) 780 liter/min
  Bar (g) 10 Bar(g)
  Ljudtrycksnivå 66 dB(A)
  Trycktank (liter) 270
  Strömförsörjning 400/50/3 V/Hz/ph
  Styrenhet ES 4000 Basic
 • Varumärke

  Chicago Pneumatic är ett globalt varumärke som erbjuder många olika produkter. Sortimentet erbjuder ett utbud av industrikompressorer innehållande kolvkompressorer och skruvkompressorer. Fokus ligger på produkter med hög tillgänglighet, enkel service samt hög flexibilitet.

  https://www.cp.com/sv-sv