På Aircenter har vi stor erfarenhet av att hjälpa företag med kompletta systemlösningar.

Vi har fått förtroende att tillhandahålla våra lösningar och tjänster till en mängd olika företag, organisationer och institutioner. Vi välkomnar alla kunder som efterfrågar kompetens och engagemang hos sin trycklufts-leverantör. Vi erbjuder allt från konsultation och service till köp, hyra eller finansiering av er nya utrustning. Vår ambition är att våra kunder skall få maximal avkastning på sina investeringar. Genom att använda oss som partner kan vi hjälpa er att finansiera investeringen med pengar från energibesparingen.

Aircenter är agent för Chicago Pneuamtic, samt generalagent i Sverige för tillverkarna Mattei och Pneumatech. Vi erbjuder högeffektiva produktlösningar för att skräddarsy tryckluft som möter just era behov. Tillsammans med våra samarbetspartners garanterar vi att ni får högsta möjliga produktionstid utan onödiga driftsstörningar.

Energikonsultation

Vi hjälper till att optimera er energikonsumtion. En energikonsultation kan ni spara energi och minska ert koldioxidutsläpp, vilket ökar er konkurrenskraft och förutsättningar att uppnå miljömål.

Luftflödesanalys

Vid ert val av kompressor är det viktigt att känna till exakta behovet av tryckluft. Vi utför mätning av luftflöde och energiförbrukning, för att få reda på vad som är mest kostnadseffektivt för er.

Installation / Service

Aircenter AB tillsammans med sina Servicepartners säkerställer god service och kvalitet. Med en mycket bra tillgänglighet och kunskap, kan vi säkerställa att ditt tryckluftssystem fungerar maximalt.

Läckagesökning

Läckagesökning är en lönsam åtgärd för att spara energi. Generellt läcker den producerade tryckluften upp till 20-30%. Vårt mål är att komma under 5% genom en effektiv sökning och reparation.